PV rendszerek

Steinn Solar Kft.

Megbízható termékek

Napelemes rendszerek ismertetése

Mely napelem panelek a legmegbízhatóbbak? Kizárólag abban az esetben éri meg napelemes rendszer szereltetni, ha az teljes egészében megfelel az ingatlan energiafogyasztásának kiváltására, és összhangban áll fogyasztási szokásainkkal.

Sharp napelemek

A SHARP nemzetközi oldalát látogatva, fogalmazódtak meg bennem az alábbi gondolatok. Mint ott is alátámasztják, a SHARP 1950-ben indította el a napelem panelek tömeggyártását. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a világ egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb napelem gyártójának számít. A világ legszigorúbb minőségbiztosítási rendszerével működnek a gyáraik világszerte.

25 év teljesítménygaranciát biztosítanak minden egyes gyártott napelem panelre, hogy 25 év múlva is minimum a gyári teljesítményük 80%-át le tudják adni.

Engedjék meg hogy megosszak itt egy személyes tapasztalatot: még pályakezdő voltam a szakmában, mikor is egy ügyfélhez mentünk telepíteni a házára az új napelemes rendszerét.

Kollégáimmal észrevettük, hogy a kedves idős úrnak, van egy lakóautója, egy 1988-ban gyártott Fiat Ducato. Annak a tetejére volt felszerelve egy SHARP napelem. Szakmai ártalom, hogy azonnal szerettük volna közelebbről megvizsgálni a napelemet. Egy házilag készített dönthető tartószerkezettel volt az autó tetejére erősítve, igyekeztünk a közel optimális beesési szöget beállítani és vártuk a villanyszerelő kollégát, hogy hozza a műszert, amivel kiderül a napelem panel teljesítménye. A kissé kopottas matricából kiderült, hogy akkor olyan 30 év körüli volt a napelem, és a teljesítményét tekintve sem maradt el, ugyanis kb. 85-90%-os teljesítményt adott le úgy, hogy félig kézben tartottuk, és persze a körülmények sem voltak laboratóriumiak. Engem ott győzött meg a SHARP, mint napelemgyártó óriás.

De most visszatérve a jelenbe, mindannyian láttunk már SHARP számológépet, televíziókészüléket vagy egyéb elektronikai megoldásokat, hiszen 1912 óta a gyárt termékeket. Összegzésként, miért ne választánk a palettánkra egy olyan napelemet, amely több évtizeden keresztül bizonyított, egy olyan napelem gyártót, aki minden egyes napelemét teszteli, és az arról készül eredményt feltűnteti a raklapon, egy olyan gyártót, ami TIER-1-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Minket meggyőzött, hiszen, évek óta szereljük, és még egyetlen darabot sem kellett cserélnünk meghibásodás miatt...

További kérdése van?

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!