Steinn Solar Kft.

Steinn Solar Kft.

Cégünkről

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

Üdvözlöm kedves látogató!

A nevem Szántó Krisztián a Steinn Solar Kft. ügyvezető tulajdonosa vagyok. 2017 óta foglalkozom napelemes rendszerekkel. Több évig jártam a háztetőket, építettem a rendszereket, mentettem meg az ügyfeleket a magas villanyszámlától. Persze akkor még nem létezett Steinn Solar Kft. és én sem mertem gondolkodni nagyban.

Alkalmazottként volt szerencsém tapasztalatot szerezni az építésben, a tervezésben, valamint előkészítésben. Mondhatni végigjártam a ranglétrát. Legyen szó háztartási méretű napelemes rendszerről (HMKE) vagy nagyobb, egészen 500kW-os rendszerről. A határ, amit az ügyfél szeretne. A kivitelezésben töltött éveim alatt volt időm tanulni. De, mint minden, ez az időszak is elmúlt.

Aztán 2021 májusában megérett a gondolat, hogy ezt az összegyűjtött tudást, egy új friss vállalkozásba gyúrjam. Nem volt másra szükség, mint megfelelő kollégákkal körül venni magam, akikkel vállvetve dolgoztunk azelőtt és tudom, hogy bármikor számíthatok. Így megalakult a Steinn Solar Kft, mely napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Első körben csak kivitelezni szerettük volna a napelemes rendszereket, de aztán ahogy telt az idő, bebizonyosodott, hogy ez bizony nem elég, így saját magunk is értékesítjük a napelemes rendszereket.

Elsősorban kivitelező cégnek tartjuk magunkat, de ha megfelelő árajánlatot tudunk adni a napelemes rendszerre az ügyfélnek, teljeskörű ügyintézést is vállalunk. Termékpalettánkon csak vezető márkák szerepelnek, napelemben SHARP, a világ első és vezető napelem gyártó vállalata, invertereink, a német precizitásból született SMA, az Izraelből származó „okosrendszerek” zászlóshajója, a SolarEdge, de megtalálható nálunk a telekommunikációból jól ismert Huawei is, mely robbanásszerűen fejlődik még mindig a napelemes rendszereket illetően, illetve az osztrák gyártás remekműve, a Fronius.

A fent említett gyártók, egytől egyig bizonyítottak már, legyen szó teljesítményről, megbízhatóságról, garanciáról, vagy a kommunikációról, amivel megtisztelik a fogyasztót és viszonteladót egyaránt.

Én nem is untatnám tovább a kedves olvasót, amennyiben további kérdése lenne a napelemes rendszerekkel kapcsolatban, elérhetőségeinken megtalál minket, vagy böngésszen tovább oldalunkon további információért.

Köszönöm a figyelmet és hogy időt szánt soraink olvasására!

Keressen minket bizalommal!

Steinn Solar Kft.

A Steinn Solar Kft. mint alvállalkozó

Keressen minket partnerként is!

Cégünk elsődleges profilja, napelemes rendszerek telepítése. Ha Önnek kivitelező csapatra van szüksége, vállaljuk rövid határidőn belül a napelemes rendszer kivitelezését, szerelési anyagokkal, vagy azok nélkül. Rendszermérettől függően átlagosan, napi egy rendszert el tudunk készíteni, amennyiben a körülmények megfelelnek, de ez minden esetben előzetes egyeztetést igényel! Kivitelezéshez szükséges felmérési anyagok, helyszíni képek, villanyóra és rákötési pont fotó elengedhetetlen az egyeztetéshez!

Bővebb felvilágosítás elérhetőségeink egyikén.

KARRIERLEHETŐSÉGEK: Kattintson a részletekért!

További kérdése van?

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!